D&O Mobility Group levert Peugeots aan Randstad Professionals

Dealergroep D&O Mobility Group overhandigde onlangs de eerste sleutels van een grote levering Peugeot-voertuigen aan HR-specialist Randstad Professionals. De levering vond plaats in het logistieke centrum van de groep in Wauthier Braine.

In totaal werden 118 auto’s besteld door Randstad Professionals, via leasemaatschappij Arval. Ze zullen allemaal worden geleverd door D&O Mobility Group.

Het gaat meer bepaald om vijf Peugeot 5008’s, 18 Peugeot 308 SW’s en 95 Peugeot 208’s. Ze zijn allemaal uitgerust met het Active Pack en een 1.2 Pure Tech benzinemotor (100 pk voor de 208 en 130 pk voor de anderen).

“Deze levering is het bewijs dat we onze doelstelling aan het waarmaken zijn. Deze is om van de D&O Ollivier Groep de benchmark te maken voor de beheerders van grotere wagenparken”, aldus Christian Vollrath, Hoofd Fleet en Remarketing bij D&O Mobility Group. “Onze persoonlijke benadering is een andere troef die zowel wagenparkbeheerders als leasepartners herkennen en toejuichen. Een goed voorbeeld hiervan is onze recente nationale FLEET Dealer of the Year award voor het merk Peugeot.”

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine