Dominique Jacoby, nieuwe Fleet & Corporate Sales Manager Hyundai Belux

Dominique Jacoby (50) is de nieuwe Fleet & Corporate Sales Manager bij Hyundai Belux. Ze zal in haar nieuwe functie rechtstreeks rapporteren aan de Managing Director van Hyundai, Olivier Sermeus.

Ze volgt Jean-Marc Vertroost op die zich binnen Alcomotive zal concentreren op de ontwikkeling van Financial Services.

Tot nog toe combineerde Jean-Marc Vertroost de functie van Fleet & Corporate Sales Manager Hyundai Belux en  Manager Financial Services bij Alcomotive (Alcomotive Financial Services beheert de financiële diensten en oplossingen van alle merken van de groep). Gezien de groei in de twee domeinen en de ambitieuze objectieven, vindt men het beter om beide functies fulltime in te vullen. Jean-Marc Vertroost krijgt dus de kans om zich volledig toe te leggen op de ontwikkeling van de financiële diensten.

LeasePlan en KBC Autolease

Dominique Jacoby is geen nieuwkomer in de sector: ze is al 25 jaar actief in de sector, waaronder verschillende managerfuncties bij LeasePlan en KBC Autolease.

Ze is zich bewust van de uitdaging bij Hyundai : “Het verder uitbouwen van onze fleet-performantie is een mooie uitdaging. Je ziet duidelijk dat Hyundai als merk sterk in de lift zit, maar tegelijk en zéker in fleet/leasing blijven we in de eerste plaats een challenger en dat spreekt me enorm aan. Maar ik ben blij dat we met een mooi gamma werken, en ik heb alvast een gemotiveerd en professioneel Fleet-team ontdekt. Dat neemt niet weg dat we alles in vraag moeten durven stellen, van onze doelgroepen over onze commerciële acties tot onze manier van werken. Ik kijk ernaar uit om erin te vliegen !”

U kan Dominique Jacoby hier bereiken : dominique.jacoby@hyundai.be