DWCC stelt Kia EV6 aan zijn fleetklanten voor

Op 21 oktober organiseert DWCC uit Vilvoorde een fleet event waar de nieuwe Kia EV6 voorgesteld wordt en waar eveneens testritten mogelijk zijn. Dit alles gepaard met een hapje en een drankje in de showroom te Vilvoorde.

Voor Kia is de EV6 in de fleetmarkt een zeer belangrijk product. Deze volledig elektrische crossover acceleert in 5,2 seconden van 0 naar 100 km/u, heeft een topsnelheid van 188 km/u en een autonomie van 528 km. Hij is technisch ook geschikt om te laden aan een snellader. De Kia EV6 heeft een I-Pedaal. Met die functie heeft de bestuurder controle over de snelheid en kan de wagen versnellen, vertragen en stoppen via het gaspedaal. De EV6 is ook uitgerust met een regeneratief remsysteem dat de remenergie aanwendt en het bereik en de efficiëntie van de auto aanzienlijk verhoogt. Nog een interessant detail: hij is voorzien van een aansluiting met een gewoon stopcontact. Je kan er dus toestellen zoals een waterkoker, elektrisch campingfornuis of andere toestellen op aansluiten.

Fleetklanten kunnen op 21 oktober in de concessie te Vilvoorde terecht voor een kennismaking op dit adres:    Luchthavenlaan 8  -1800 Vilvoorde       

            

#Advertorial

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending