Een nieuwe leasingmaatschapij is geboren: Mobilease

MobileaseMobilease is een gloednieuwe leasingmaatschappij, gevestigd in Waregem. Het bedrijf is een expert in operationele leasing, wagenparkbeheer en mobility management. Hun core business? Het financieren van wagenparken aan KMO’s en particulieren.

Jonge onderneming… met 40 jaar ervaring

Kristof De Backer
Kristof De Backer

Mobilease is een jonge onderneming, maar kan bouwen op 40 jaar ervaring in de automobielsector en een brede expertise in de leasingsector. Familie Duran, de aandeelhouders van Mobilease met als gedelegeerd bestuurder Delphine Duran, zijn immers eigenaar van twee merkgebonden concessies (Peugeot) in Waregem en Roeselare.

Sales & Operations Director Kristof De Backer: “Mobilease wil bedrijven helpen om tijd en kosten te besparen door een beter mobiliteitsbeheer. Dat doen we met up-to-date leasingformules, onafhankelijk advies, flexibele voorwaarden en een persoonlijk contact met onze klanten.”

“Daarbij kunnen ze rekenen op één vaste contactpersoon, van de eerste offerte tot de inlevering van de wagen. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. En we voor hen de snelste en meest efficiënte mobiliteitsoplossing hebben gevonden.”

Snel evoluerende mobiliteitsmarkt

Mobilease wil vandaag nog beter inspelen op de noden van bedrijven in een snel evoluerende mobiliteitsmarkt. Denk bijvoorbeeld aan leasing in combinatie met een bedrijfsfiets of de leasing van elektrische wagens. Maar ook privélease zit stevig in de lift.

De Backer: “Ook voor particulieren is leasing vandaag het ideale alternatief voor de aankoop van een nieuwe wagen. De voordelen zijn dan ook logisch: geen onverwachte kosten en geen dure investering. Met slechts één factuur per maand, alles inbegrepen.”

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending