Groep Jam (met Jean-Marie Pfaff) brengt elektrische uitdaging tot een goed einde

De Limburgse Mercedesdealer Groep Jam heeft een wel heel uitdaging tot een goed einde gebracht, 5-5-5 genaamd.

5 elektrische wagens die in de concessie verkocht worden, de Mercedessen EQB, EQE-AMG, EQE 350+ en EQS en de smart #1, reden door 5 landen in een tijd van minder dan 5 uur! Meer nog, de onderneming vanuit het Luxemburgse Schengen via Frankrijk, Duitsland en Nederland tot aan de aankomst in België nam slechts 4,5 uur in beslag! Het bewijs dat elektrische wagens over een grote autonomie beschikken.

Om de opdracht tot een goed einde te brengen, nam Groep Jam enkele bekende bestuurders mee. Rallypiloot Patrick Snijers moet je niet leren om met een auto te rijden natuurlijk en ook Cynthia Reekmans heeft flink wat ervaring achter het stuur. De presentatrice is immers ambassadeur van Groep Jam.

De laatste bekende bestuurder was niemand minder dan Jean-Marie Pfaff. Via de voormalige doelman van de Rode Duivels en Bayern München kunnen we de ideale brug maken naar het vervolg van het evenement. El Sympatico en de andere bestuurders van de 5 wagens finishten immers in Genk, aan het voetbalstadion van Racing Genk. Daar volgde een fleetevenement voor zo’n 150 genodigden, met presentaties van Niels Fabry (Energieadviseur B2B Futech) over slimme energieoplossingen en Sebastiaan Rutten (Sales Director Groep Jam Hasselt) over Mercedes-EQ en fiscaliteit, gevolgd door een netwerkmoment in een ontspannen sfeer.

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine