Groep Thoen organiseert traditioneel End of Summer Fleet Event

Ook dit jaar organiseert Groep Thoen zijn End of Summer Fleet event. Moment van afspraak is donderdag 21 september van 12u tot 17u. Je kan er kennis maken met een team van fleet experten en vakgenoten tijdens een netwerkmoment. Tegelijkertijd geniet je er van een uitgebreide lunch in de Controverse te Aalst (naast golfclub De Kluizen), waar enkele interessante sprekers de revue zullen passeren.

De bekendste spreker is allicht Wesley Sonck, betere bekend als sportpresentator, voetbalanalist, ex-profvoetballer, ​ex-Rode Duivel en Gouden Schoen-winnaar. Wesley zal er vol passie komen vertellen over coaching, samenwerken in groep, samen doelen ​stellen en samen dromen najagen.

Vicky De Bollen, CFO/Director Finance, Facility & Legal bij Sweco​ brengt enkele tips mee tijdens haar keynote​ over de evolutie van car policy naar mobility policy. Ze is bovendien dit jaar nog verkozen tot FLEET Mobility Manager of the Year 2023. Een heel interessante spreker voor wagenparkbeheerders, met andere woorden!

Ook voor een presentatie van de mobility services van D’Ieteren, de voordelen van carrosseriedienst Wondercar voor uw vloot en een uitgebreide voorstelling van het Fleet team van Groep Thoen ben je aan het juiste adres tijdens dit evenement.

Inschrijven kan via deze link.

#Auto #Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview