Group Pashuysen neemt Hyundai in portfolio

Showroom Group Pashuysen Hyundai 2Vanaf deze maand breidt Group Pashuysen haar aanbod uit met het automerk Hyundai. Group Pashuysen is in Aarschot en omstreken al een gevestigde waarde als verdeler van kRenault, Dacia en Isuzu, en daar komt nu dus Hyundai bij.

Jacqueline Pashuysen, zaakvoerder van Group Pashuysen: “Omdat wij kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel houden, is Hyundai een logische keuze. Met zijn uitgebreide modellenreeks van uitstekende prijs/kwaliteit vult deze constructeur de merken die we verdelen perfect aan.”
Hyundai is niet voor niets een van de snelst groeiende merken in Europa. Het dankt zijn populariteit aan de hoogwaardige afwerking van zelfs het kleinste standaardmodel. Jacqueline Pashuysen: “Net als wij, speelt Hyundai volop de kaart van de kwaliteit, service en … de volledigheid. Alle modellen hebben een afwerkingskwaliteit die je bij duurdere wagens verwacht, een motor die beter en zuiniger presteert en een lagere CO2-uitstoot. Bovendien heeft Hyundai een volledige standaard veiligheidsuitrusting: ABS, ESP, meerdere airbags, parkeerondersteuning, ….”

Nog een doorslaggevend argument voor Group Pashuysen om met Hyundai in zee te gaan waren de betaalbare prijzen, in combinatie met de vijf jaar waarborg zonder kilometerbeperking die Hyundai op alle nieuwe wagens biedt.

Group Pashuysen opent een nieuwe Hyundai-showroom op de Ter Heidelaan in Aarschot – speciaal voor de verkoop van dit merk. Op de Hyundai-site biedt Group Pashuysen voortaan ook een select aanbod tweedehands wagens met kwaliteitskeurmerk aan, zoals het I-Best-label van Hyundai.

Voor service, onderhoud en herstellingen kunnen alle Hyundai-eigenaars bij de Pashuysen-site op Nieuwland 30/B terecht. Jacqueline Pashuysen: “Al onze medewerkers zijn getraind om Hyundai te ondersteunen – technici, verkopers én receptionisten. Hyundai-klanten krijgen het advies en de dienstverlening die ze van Group Pashuysen gewoon zijn.”

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!