Groupe Pautric consolideert haar aanwezigheid in België met de overname van BMW Van den Broeck

Pautric Group zet haar strategie voor de ontwikkeling van het merk BMW in België voort en heeft vandaag de overname afgerond van de BMW-concessie van Mario Van den Broeck in de regio Brussel. Dit dealerschap, dat uit 2 vestigingen bestaat (Dilbeek voor nieuwe voertuigen en aftersales, en Groot-Bijgaarden voor tweedehandsvoertuigen), telt 33 medewerkers en heeft verschillende prijzen in de wacht gesleept, met name voor zijn uitstekende prestaties op het vlak van wagenparkverkoop.

Sibylle Vanbossuyt, die tot nu toe de concessie runde naast Mario Van den Broeck, blijft verantwoordelijk voor het operationele management van het bedrijf, ondersteund door een team van ervaren professionals.

Groupe Pautric in België, waar het al 6 concessiehouders heeft: J-M Martin in Drogenboos, Woluwe en Zaventem (in de Brusselse regio) en Monserez in Kortrijk, Ieper en Aalbeke (vlakbij de Franse grens). De volumes nieuwe BMW voertuigen van de Groep zouden dus in 2024 gelijk verdeeld moeten zijn tussen Frankrijk en België (ongeveer 10.000 nieuwe BMW voertuigen in totaal).

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine