Van den Broeck Automotive Group

http://www.vandenbroeck.bmw.be

Gegevens

Adres

H. Moeremanslaan 146
Afrit 13 - Ring Brussel West
1700 Dilbeek

Website
http://www.vandenbroeck.bmw.be
E-mail
info@vandenbroeck.net.bmw.be
Telefoon
Tel 02 466 20 88
Fax
Fax 02 466 80 48

Introductie

Uw tevredenheid is onze topprioriteit

Van den Broeck is al meer dan 40 jaar concessiehouder voor BMW en maakt deel uit van de “Van den Broeck Automotive Group”.

De BMW concessie Van den Broeck verwelkomt u in de volledig vernieuwde en uitgebreide concessie te Dilbeek.  In Groot-Bijgaarden openden we een volledig nieuwe Premium Selection site.

Onze troeven:

  • Een ideale geografische ligging vlak naast de Brusselse ring in de Noordrand.
  • Een hyper-moderne concessie met een ‘business lounge’, Isetta bar en de meest moderne apparatuur zorgen er voor dat u in alle rust en comfort kan werken terwijl wij uw wagen onder handen nemen.
  • Gepassioneerde en professionele medewerkers die u met plezier verderhelpen.
  • Een dedicated fleet sales team staat ter uwer beschikking om aan al uw vragen en mobiliteitswensen te voldoen.

Met onze gunstige geografische ligging bieden wij u de mobiliteitsoplossingen vanuit een perfecte uitvalsbasis.

Ons dedicated fleet-team bespreekt samen met u de specifieke noden en wensen van uw bedrijf, zodat een oplossing op maat uitgewerkt kan worden.

Dankzij een optimale relatie met de leasingmaatschappijen zijn wij in staat de fleetmarkt een aantrekkelijke en professionele dienstverlening aan te bieden. Op die manier komen we tegemoet aan uw doelstelling om samen een uiterst professionele, langetermijnrelatie op te bouwen.

Wij beschouwen fleet-klanten als onze partners waarvan de BMW concessie Van den Broeck de noden kent en er elke dag op inspeelt. Onze fleet-activiteiten maken maar liefst 75 % uit van onze Groep en met deze rijke ervaring en kennis, kunnen we u een uitstekende dienstverlening bieden.

Ook voor de na-verkoopdiensten kan u rekenen op efficiënt en kwalitatief uitgevoerde werken door gekwalificeerd en hoog opgeleid personeel.

Zo maken we van elk bezoek aan de na- en verkoopafdeling bij Van den Broeck een aangename en positieve ervaring. Samen gaan we voor een uitstekende klantentevredenheid bij u en uw bestuurders.

Kortom: de combinatie van een sterk fleetmerk als BMW met onze uitgebreide klantenkennis en focus geeft een ijzersterke samenwerking.

Uw tevredenheid is onze TOP-prioriteit!

Op naar een volgende 100 jaar BMW echt rijplezier – samen met BMW Van den Broeck, uw Premium mobiliteitspartner voor Brussel-West en Vlaams Brabant !

Contactpersonen

Mario Van den Broeck

Concessiehouder mario.van-den-broeck@vandenbroeck.net.bmw.be

Sibylle Vanbossuyt

COO 0496 25 52 32 sibylle.vanbossuyt@vandenbroeck.net.bmw.be

Kevin Broekaert

Fleet Advisor 02 568 04 00 fleet@vandenbroeck.net.bmw.be

Valerie Buys

Fleet Advisor 02 568 04 00 fleet@vandenbroeck.net.bmw.be

Locatie