Highco Shelf Service kiest voor Renault

Midden juli voerde Highco Shelf Service een eerste vervanging door van bestaande wagens in haar wagenpark met een 10-tal nieuwe Renault Kangoo Express’en en een paar Renault Trafic’s.  Highco Shelf Service is een grote onafhankelijke marktspeler in het aanbieden van zowel digitale als offline marketingoplossingen, met specialisatie in de retail- en FMCGsector.

« Wanneer we onze wagenkeuze maakten en wetende dat wij wekelijks meer dan 1500 winkelpunten bezoeken, hielden we rekening met een aantal essentiële parameters, zoals de prijs, de uitrusting, de laadvolumes, het verbruik en de CO2-uitstoot. Na enig vergelijk waren dit de beslissende argumenten in het voordeel van Renault. De dienstverlening die ons daarenboven door de locale Renault garage wordt aangeboden bevestigde onze keuze », verduidelijkt Werner Van Assche, Financieel Directeur bij Highco Shelf Service.

De voertuigen worden aangekocht door Highco Shelf Service en genieten van een op maat opgesteld onderhoudscontract door de Groep Renault Valckenier. « Het totaalplaatje van deze aflevering is een mooi bewijs van efficiënt wagenparkbeheer en klantgericht denken » besluit Werner Van Assche.

 

 

 

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!