Jaguar Land Rover De Ridder bouwt aan de toekomst

Jaguar Land Rover De Ridder in Beveren, officieel merkverdeler – Jaguar sinds 1951 en daarmee de oudste officiële merkverdeler voor Jaguar wereldwijd – gaat op vrijdag 18 juni aanstaande officieel van start met de lang geplande en noodzakelijke uitbreiding van zijn infrastructuur.

In alle discretie werd de eerste spadesteek gegeven als aanzet voor een gloednieuw complex, naast de bestaande en bekende De Ridder-garage aan de Gentseweg 428 te Beveren. Onder het motto ‘stilstaan is achteruitgaan’ blikt Jaguar Land Rover De Ridder vol vertrouwen naar de toekomst en investeert in bijkomende, ‘futureproof’ infrastructuur.

Langs de nieuwe inkomhall en ruime receptie ontdekken klanten en bezoekers het nieuwe Jaguar Land Rover-universum. “Techniek is, naast ‘passion en performance’, erg belangrijk, daarom bouwen we een nieuwe, moderne werkplaats en een gecertifieerd atelier voor elektrische voertuigen,” legt Mannu Meirsman, gedelegeerd bestuurder van Jaguar Land Rover De Ridder uit. “Daarnaast komt er in het nieuwe gebouw een uitgebreide en vernieuwde bodyshop, en een premium ‘car-cleaning’ zone, inclusief een hightech carwash, het neusje van de zalm.”

Minder dan 12 maanden

Het méér dan 7000 m² grote gebouw biedt ook plaats voor twee nieuwe, sobere maar stijlvolle showrooms voor elk van de beide huismerken. In een derde showroom vinden bezoekers een selectie van ‘Approved Cars’.

De nieuwe garage zal in vier fasen tot stand komen. Tegelijk worden ook de bestaande gebouwen onder handen genomen en aangepast aan de noden van de toekomstige comfort en service die Jaguar Land Rover De Ridder zijn klanten wil bieden.

Het is de bedoeling dat beide gebouwen op termijn naadloos in elkaar vloeien, met als resultaat één uitnodigend complex. Dé grote uitdaging die we met heel het team aangaan is dat deze gigantische metamorfose van de Jaguar Land Rover De Ridder-site zich zal voltrekken in minder dan twaalf maanden. En gedurende al die tijd blijven we onverminderd operationeel, met minimale hinder voor bezoekers en hun voertuigen.

Samen met de grondige fysieke wijziging van de gebouwen alsook nieuwe, bijkomende activiteiten is er eveneens een evolutie achter de schermen. Deze laat namelijk toe om de constante groei en de toekomstplannen die Jaguar Land Rover ambieert, te kunnen waarmaken en in goede banen te leiden.

Mannu Meirsman, meer dan 31 jaar onder de vleugels van Jaguar, zal als gedelegeerd bestuurder optreden en als medeaandeelhouder een sterke en uiterst competitieve equipe vormen met een gemotiveerd en jong directieteam.

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Patrick Quatennens (patrick.quatennens@effectivemedia.be / 0478 22 23 33), of Chloé Vanden Wyngaerdt (chloe.vandenwyngaerdt@effectivemedia.be / 0472 80 26 25)

Jaguar – Land Rover Waver 1300 Waver
Jaguar – Land Rover Asse 1730 Asse
Jaguar – Land Rover Mechelen 2800 Mechelen
Jaguar – Land Rover Leuven 3020 Herent
Spirletautomobiles 4671 Barchon

Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Patrick Quatennens (patrick.quatennens@effectivemedia.be / 0478 22 23 33), of Chloé Vanden Wyngaerdt (chloe.vandenwyngaerdt@effectivemedia.be / 0472 80 26 25)

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending