Jennes verdubbelt fleetafdeling

De fleetafdeling van Jennes, dealer voor Audi, Volkswagen, Skoda en Seat in de driehoek tussen Brussel, Leuven en Mechelen, verdubbelt in aantal. Dit ‘Quattro’ fleet team, verwijzend naar de befaamde vierwielaandrijving van Audi, stelt zich voor in onderstaande video.

Koen Corbeel, Group fleet manager, en Dylan Troukens, small fleet manager, komen Tom Coek en Jill Vande Wynckel versterken in hun steeds omvangrijkere activiteiten.

“Als Group Fleet Manager binnen het Jennes fleet team volg ik samen met mijn collega’s onze klanten op, zoek ik naar opportuniteiten om uw vloot te optimaliseren (praktisch en fiscaal), organiseer ik samen met het team en marketing fleetevents met als doel te informeren, de prospect nieuwe inzichten en mogelijkheden te bieden en in de gekende Jennes-stijl te ontzorgen”, vat Koen zijn nieuwe job samen.

“Als Small Fleet Manager binnen onze groep Jennes, is het mijn ambitie om u en uw bedrijf zo goed mogelijk verder te helpen voor alles m.b.t. het wagenpark”, aldus Dylan. “Dit kan gaan van onderlinge afspraken (SLA), fleet kortingen, opmaak TCO, fiscaliteit, elektrische oplossingen tot volledige begeleiding naar een nieuwe Carlist.”

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending