J&T Autolease neemt Leasense over

J&T Autolease, dat deel uitmaakt van International Car Lease Holding (ICLH), heeft Leasense overgenomen. Door deze overname breidt ICLH, eigendom van de heren Eric Berkhof (Van Mossel Automotive Groep) en Ben Mandemakers (Mandemakers Groep) haar totale vloot uit tot ruim 50.000 voertuigen, waarvan 15.000 in ons land. Na de overname zullen alle medewerkers van Leasense aan boord blijven.

Leasense, dat gevestigd was in Aartselaar en deel uitmaakte van de Beerens Groep, biedt met een aanbod van zowel nieuwe als bijna nieuwe voertuigen mobiliteit op een efficiënte en gepersonaliseerde manier. Ook voor klanten die een kortere en flexibele huurperiode wensen, stelt Leasense een op maat gemaakt product voor. De huidige bedrijfsactiviteiten zullen voortgezet worden vanuit het kantoor van J&T Autolease.

Krachtenbundeling en synergie

Jan Deknuydt, algemeen directeur J&T Autolease : “Door de toevoeging van Leasense aan onze organisatie breiden we niet alleen onze bestaande vloot verder uit. Als ambitieus en internationaal georiënteerd familiebedrijf geloven wij ook sterk in synergie en krachtenbundeling, waarbij we graag dichtbij onze klanten staan. Leasense voegt kennis en expertise toe aan ons bedrijf.”

 Over Van Mossel Automotive Groep

International Car Lease Holding, behorend tot de top 5 van leasemaatschappijen in  Nederland, maakt deel uit van de Van Mossel Automotive Groep. Van Mossel Automotive Groep is met ruim 1.300 medewerkers in ruim 65 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste en meest vooraanstaande automotive bedrijven in Nederland. Persoonlijke aandacht en goede service zijn kenmerkend voor het familiebedrijf, dat haar klanten graag méér dan tevreden stelt. Door de continue schaalvergroting en een groot pakket aan producten en diensten, staat Van Mossel Automotive Groep sterk in de leasemarkt. In België maken J&T Autolease en DirectLease deel uit van International Car Lease Holding.

Over De Mandemakers Groep

De Mandemakers Groep is al gedurende vier decennia een zeer succesvolle retailer. Vanuit het hoofdkantoor in Waalwijk wordt via een drietal divisies in met name Nederland, België en Duitsland keukens, sanitair en meubels verkocht. De omzet overstijgt de circa €1,4 miljard en de groep telt 5.500 medewerkers.  

 

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine