LeasePlan: vijf modellen in private lease!

Bijna dag op dag twee jaar geleden lanceerde LeasePlan zijn eerste leasecampagne voor particulieren (private lease). Wat was er destijds zo speciaal aan die formule? Het private lease aanbod was alleen geldig in de Media Markt-winkels, was beperkt in de tijd (een tiental dagen) en ging maar om één model.

 

Vandaag pakt LeasePlan op zijn website uit met een breder aanbod van vijf modellen: Ford Fiesta Trend (vanaf 249 €/maand), Nissan Micra Acenta (vanaf 254 €), Fiat 500 Lounge (vanaf 269 €), Toyota C-HR C-Enter (vanaf 289 €) en Nissan Qashqai N-Connecta (vanaf 349 €). Deze prijzen zijn BTW inclusief en gebaseerd op een contract van 60 maanden en 10.000 km/jaar. Het aantal kilometers kan aangepast worden (tot 30.000 km/jaar) met vanzelfsprekend een aangepaste (lees: hogere) prijs.

Klanten die aan het einde van het contract de vooropgestelde kilometers overschrijden, zullen daarvoor extra gefactureerd worden. Maar omgekeerd krijgen klanten ook geld terug als blijk dat ze minder kilometers gedaan hebben.

 

Hoe aanvragen?

Een aanvraag gebeurt volledig online en is klaar in enkele stappen. Vervolgens zal LeasePlan uw kredietwaardigheid verifiëren. Daarvoor moet u enkele documenten voorleggen en daarna wordt u gecontacteerd door LeasePlan. In principe is dat alleen met goed of slecht nieuws: uw aanvraag is aanvaard en u kan uw wagen afhalen … of om u te melden dat men twijfels heeft over uw kredietwaardigheid.

 

Na het tekenen van uw leasingcontract hebt u 14 dagen tijd om u te bedenken.

Welke service aan welke prijs ?

In deze operationele leasing zijn inbegrepen

  • Burgerlijke aansprakelijkheid, risicobehoud en juridische bijstand
  • Financieringskost
  • BTW en verkeersbelasting
  • Onderhoud, herstellingen en banden inbegrepen
  • Europese pechverhelping 24/24 u en 7 dagen op 7 met vervangvoertuig gedurende vijf dagen in geval van panne

Niet inbegrepen …

Behalve de einde contract schade voor een bedrag van meer dan 100 euro zijn er vanzelfsprekend nog een aantal andere zaken uitgesloten: het brandstofverbruik, de boetes, de winterbanden en alternatief transport tijdens onderhoud en herstellingen.

Meer info vindt u op de site van LeasePlan. Op de site is ook een chat-functie voorzien waar uw vragen meteen beantwoord worden.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!