Lucien in het stadion van KAA Gent

Lucien breidt zijn dienstverlening in Gent uit met een nieuwe vestiging: Lucien Gent Arena, gelegen in het stadion van KAA Gent. Deze nieuwe locatie zet in op een ongeëvenaarde klantenervaring en biedt een breed assortiment van e-bikes, speed pedelecs, cargo bikes, longtails, race- en gravelfietsen.

“De uitbreiding in Gent is essentieel om onze service aan Gentse klanten te optimaliseren. Met Lucien Plum in het centrum van Gent en Lucien Remory in Wetteren, kunnen we onze klanten in Gent en Wetteren nu nog beter bedienen”, benadrukt Karl Lechat, Managing Director van Lucien, het strategische belang van de locatie langs de Ottergemsesteenweg Zuid.

De unieke locatie in het stadion van KAA Gent biedt een uitstekende bereikbaarheid en zichtbaarheid. Annick Houtsaeger, Kopvrouw voor Lucien in Gent, legt uit: “Een tweede winkel in het zuiden van Gent is cruciaal om alle Gentenaars te kunnen bereiken. De ligging aan het stadion is in die zin perfect, want de fans van KAA Gent zijn echte fietsfanaten. Op zomerse matchdagen komen tot wel 3.000 fans met de fiets naar de wedstrijd.”

Lucien Gent Arena biedt niet alleen een breed scala aan fietsen met topmerken zoals Riese & Müller, Norta, Urban Arrow, Stromer en Scott, maar ook een ongeëvenaarde klantenervaring. Reinout De Fré, shopmanager Gent Arena, verduidelijkt: “Bij Lucien Gent Arena zetten we de klant centraal met deskundig advies, een uitgebreid assortiment van hoogwaardige fietsen en accessoires, en een uitstekende service. Het team staat klaar om elke fietser te helpen de perfecte fiets te vinden en biedt op maat gemaakte oplossingen voor fietsfinanciering, leasing, bijstand en onderhoud.”

#Fleet Management #Mobiliteit

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine