Lucien opent nieuwe flagshipstore in Wilrijk

Managing Director Karl Lechat had het er enkele weken terug al over tijdens een interview met fleet.be: Lucien blijft nieuwe winkels openen en bestaande overnemen. En de jongste opening was er een van formaat: de nieuwe flagshipstore aan de dynamicalaan in Wilrijk heeft een oppervlakte van meer dan 2.000 vierkante meter …

Met de opening van deze winkel vertalen we onze visie op een geïntegreerde mobiliteit naar de praktijk”, zegt Karl Lechat, Managing Director bij Lucien. “Bij Lucien brengen we de toekomst van stedelijke verplaatsingen immers vandaag al in praktijk. Met gepaste trots onthullen we daarom onze innovatieve fietswinkel die dienst zal doen als epicentrum voor fietsbeleving in Antwerpen. Het is een plek waar technologie, expertise en service samenkomen om de perfecte fietservaring te bieden aan onze klanten. We bouwen immers verder op de eerdere overname van iBike en positioneren Lucien hiermee nadrukkelijk als koploper als het gaat over een premium fietservaring.

Klanten kunnen terecht bij Lucien Wilrijk voor een uitgebreid aanbod van test- en huurfietsen en ze worden bijgestaan door ervaren specialisteb die de fietswereld door en door kennen.

Voor ieder type fietser

Ook Marc Groven, Kopman bij Lucien Antwerpen, benadrukt het unieke karakter van de winkel: “We bieden een omgeving waar zowel de fanatieke als de occasionele fietsers al het nieuwste in de ruime wereld van de fiets kunnen ontdekken en ervaren. Hier bij Lucien in Wilrijk draait het om de totaalervaring, van deskundig aankoopadvies tot een performante naverkoopservice.

Of het nu gaat om de dagelijkse pendelaar of de zogeheten weekend-warrior, we hebben voor iedereen wat wils,” vervolledigt Groven. “En met onze uitgebreide aanwezigheid van ondertussen 7 fietsenwinkels in Antwerpen is onderhoud en ondersteuning nooit ver te zoeken.

Concreet strekt de nieuwe locatie aan de Dynamicalaan 2 in Wilrijk zich uit over twee ruime verdiepingen met een totale oppervlakte van meer dan 2.000 vierkante meter. De winkel biedt een ongeëvenaarde selectie van fietsen en accessoires aan, met een sterk accent op klantbeleving en expertise.

#Mobiliteit

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine