Lynk & Co opent 10e club in Milaan

Het Chinees-Zweedse merk Lynk & Co heeft zojuist zijn 10e club geopend in Milaan. Het merk is nu aanwezig in acht Europese landen, waaronder België, in Antwerpen.

Haar clubs belichamen een filosofie die gericht is op duurzame ontwikkeling en een verstandig gebruik van auto’s door middel van een deelformule. Dit is bedoeld om het aantal auto’s op de weg te verminderen, vooral in de steden. Meer dan 8.000 chauffeurs zijn al gewonnen voor het aanbod van Lynk & Co.

“We hebben echt uitgekeken naar de opening van onze Club in Milaan. Aanwezig zijn in deze stad betekent deel uitmaken van een levendige schoonheid die elke dag innoveert. De gemeenschap van Milaan bruist van de ideeën en met onze Club willen we een ruimte creëren om niet alleen de mobiliteit te veranderen maar ook de levensstijl van mensen te beïnvloeden. Het is belangrijk dat we plezier hebben terwijl we werken aan een duurzamere toekomst.”

Alain Visser, PDG de Lynk & Co

FLEET.be was aanwezig in de Italiaanse modestad en had een interview met de drijvende kracht achter Lynk & Co, de Belg Alain Visser dat je binnenkort kan beluisteren in één van onze podcasts.

Foto’s

#Auto

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine