Miel Horsten is nieuwe Regional Director Benelux van ALD Automotive

ALD Automotive meldt de benoeming van Miel Horsten tot Regional Director voor de Benelux. Naast die nieuwe functie blijft hij zijn rol spelen als General Manager voor ALD Automotive België.

Horsten vervangt Carel Bal die zal terugtreden uit zijn huidige rol na 17 jaar verschillende functies als manager te hebben bekleed binnen ALD Automotive. Carel blijft bij ALD als consultant en als lid van de Board of Directors voor ALD Automotive in Nederland.

Groeistrategie

In zijn nieuwe positie zal Miel verantwoordelijk zijn voor het versterken en het verder ontwikkelen van de groeistrategie van het bedrijf en van de klantenrelaties in de Benelux. Vanaf 1 januari 2019 zal Miel vanuit Brussel rapporteren aan Tim Albertsen, Deputy Chief Executive Officer van ALD.

“Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging,” verklaart Miel enthousiast. “Het is een privilege om een marktleider in de Benelux met meer dan 500 gemotiveerde medewerkers in drie landen verder te sturen naar Freedom in Mobility en Customer Centricity. Het is een droom die uitkomt.”

Ook Tim Albertsen toont zich gelukkig: “Miels uitgebreide ervaring in de Fleet Industry, een helder inzicht in de behoeften van klanten en een innovatieve mindset zullen dienen als belangrijkste bouwstenen om ALD Automotive verder te ontwikkelen in de Benelux. Met klanttevredenheid aan de basis van onze strategie zal Miel ervoor zorgen dat Fleet Managers en bestuurders in de regio profiteren van innovatieve tools en mobiliteitsoplossingen om zo hun dagelijkse leven te ontzorgen en om te helpen bij nieuwe uitdagingen.” 

De Deputy Chief Executive Officer van ALD roemt ook het werk van Carel Bal :“Ik wil hem graag hartelijk bedanken voor zijn talrijke inspanningen voor het bedrijf doorheen zijn succesvolle carrière bij ALD Automotive. Hij heeft de vlootgrootte aanzienlijk doen toenemen in de Benelux en zelfs laten verviervoudigen in Nederland. Als pionier in innovatie richtte hij de Mobility Experience Centre op voor de Groep in Amsterdam. Een plek met als doel oplossingen te bedenken en om de innovatieve cultuur van de Groep te stimuleren.”

 

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!