Nieuwe algemeen directeur voor Citroën BeLux

Citroën kondigt aan dat Pierre Voineau vanaf heden Damien Martin-Cocher zal opvolgen als Managing Director van het merk Citroën in België en Luxemburg.

Pierre Voineau brengt aanzienlijke ervaring in de auto-industrie met zich mee, nadat hij eerder bij Software République, onderdeel van de Renault Groep, heeft gewerkt. Zijn carrière wordt gekenmerkt door successen op het gebied van verkoop, marketing en projectmanagement. “We zijn ervan overtuigd dat zijn expertise en nieuwe perspectieven een sleutelrol zullen spelen in het verdere succes en de groei van Citroën in België en Luxemburg,” zegt Florian Kraft, Country Manager Stellantis Belux.

“Ik ben vereerd dat ik me bij het merk Citroën mag voegen als Managing Director. Citroëns rijke erfgoed en toewijding om innovatieve en populaire mobiliteitsoplossingen te bieden, hebben mij overtuigd om bij het merk aan de slag te gaan. Ik kijk ernaar uit om ons toegewijde team in Belux te leiden, ons netwerk te ontmoeten, in contact te komen met onze klanten en bij te dragen aan het succes van het merk.” – Pierre Voineau, Managing Director, Citroën Belux.

Damien Martin-Cocher, voormalig Managing Director van Citroën Belux, neemt een nieuwe rol op zich binnen de groep: “Mijn tijd bij Citroën Belux heeft me ontzettend geïnspireerd, met hoogtepunten zoals autoshows, netwerkbezoeken, ontmoetingen met gepassioneerde teams en waardevolle menselijke connecties. Ik ben dankbaar voor deze bijzondere jaren, die mijn leven hebben verrijkt. Terwijl ik deze waardevolle ervaring koester, neem ik nu nieuwe verantwoordelijkheden op me binnen de centrale financiële afdeling op Europees niveau.”

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine