Citroën Traxxion Deinze

Gegevens

Adres

Emiel Clauslaan 100
9800 Deinze

BTW nummer
BE 0440.525.795
Website
E-mail
citroendeinze@traxxion.be
Telefoon
Tel 09 335 10 70
Social Media

Introductie

Uw expert in mobiliteit

In 2018 bundelden Peugeot Steenbeke, Citroën Verhelst en Tielt Motors de krachten, met het oog op de toekomst. Voortaan gaan de garages samen verder onder de naam Traxxion, de nieuwe multimerkengroep die de regio Tielt tot aan Gent-West bewerkt.

Ons partnership ging samen met de opening van de gloednieuwe garage Traxxion Deinze in september 2018, waar u zowel Peugeot als Citroën en DS Automobiles kan vinden.

Dankzij dit partnership kan u bij ons een ruim aanbod aan nieuwe, tweedehands- en stockwagens vinden een compleet dienstenpakket voor uw wagen(park).

De opvolging van onze klanten gebeurt door fleetexperts die op constante basis opgeleid worden om de nieuwste technieken aan te leren en de trends te herkennen. Financieringen, verzekeringen, de laatste fiscale ontwikkelingen, uitrusting, ombouwingen, … dit klinkt onze fleetexperts als muziek in de oren.
Aangezien Citroën Traxxion Deinze bevoorrecht Citroën Business Partner is, kunnen wij voor deze opleidingen rekenen op de steun van Citroën Business dat oplossingen op maat biedt voor al haar zakelijke klanten met een dicht-bij-de-klant strategie.

Ons Business-team staat voor u klaar om uw professionele wensen te vervullen, ongeacht de omvang van uw bedrijf. Wij bieden u een persoonlijke samenwerking met onze fleetexpert, een grote voorraad aan al onze Business- en bedrijfsmodellen, een wagenpark voor testritten, een compleet aanbod aan financieringen en diensten, aangepaste openingstijden, afspraken binnen 72 uur en altijd een vervangend voertuig tot uw beschikking.

Citroën Traxxion Deinze werkt samen met alle leasingmaatschappijen, zowel op het vlak van verkoop, service als naverkoop.

Daarbij zijn de klant, het oplossen van zijn mobiliteitsprobleem tegen de best mogelijke prijs én het bieden van kwaliteit en service ook onze grootste prioriteiten.

Wij bieden u met ons zeer uitgebreid Citroën-gamma een oplossing voor elke mobiliteitsbehoefte.
De C3, de C3 Aircross, de C4 en C4 Cactus, de C4 Space Tourer en de Grand C4 Space Tourer en de gloednieuwe C5 Aircross zijn stuk voor stuk sterkhouders in hun segment met uitgebreide standaarduitrustingen en ecologische motoren.

Ook met het uitgebreide gamma aan bedrijfsvoertuigen met de Nemo, Berlingo Van, Jumpy en Jumper kunnen we een oplossing op maat van uw noden aanbieden. Om nog maar te zwijgen van alle mogelijke ombouwingen, kippers, bedrijfswagens met open laadbak, grote volumes, isotherme bedrijfswagens. Samen met onze fleetexpert vindt u zeker een wagen naar uw gading.

Kom daarom zeker eens langs voor een vrijblijvende testrit en offerte.

 

Contactpersonen

Sébastien Blomme

Fleetexpert 09 335 15 92 sebastien@traxxion.be

Locatie