Nieuwe multimerkenambitie van WONDERGROUP (D’Ieteren)

In het kader van zijn missie om een vlotte en duurzame mobiliteit voor iedereen na te streven ontplooit D’Ieteren, via zijn dochteronderneming WONDERGROUP, een ecosysteem van meerdere merken in drie specifieke domeinen:

  • tweedehandswagens onder het label MyWay en WONDERAUTO
  • mechanisch onderhoud en herstellingen onder het label WONDERSERVICE
  • carrosserie onder het label WONDERCAR

Deze multimerkenstrategie heeft tot doel de ontwikkeling van WONDERGROUP te ondersteunen en er een belangrijke speler van te maken op het vlak van remarketing en herstellingen in België.

Om zijn ontwikkeling op het gebied van tweedehandsauto’s te ondersteunen heeft WONDERGROUP zopas de onderneming Autralis overgenomen, die gespecialiseerd is in digitale tools voor autobedrijven en verhuur- en distributiebedrijven.

Dit ecosysteem wordt parallel aan de importactiviteiten van D’Ieteren en de distributie van de merken van de Volkswagen-groep ontwikkeld via een officieel franchise netwerk dat over heel België is verspreid.

WONDERGROUP wil zijn diensten aanbieden voor alle automerken in België, door een digitale aanpak te combineren met een netwerk van franchisenemers. 

WONDERGROUP wil voor al zijn klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding garanderen en een referentiespeler worden, zowel op de markt van tweedehandswagens als op die van de naverkoop.

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending