Nissan-groep MS Motor telt voortaan drie vestigingen

Sinds de nieuwe Nissan-garage in Ciney op donderdag 23 maart werd geopend, telt de Nissan-groep MS Motor voortaan drie vestigingen. De groep omvatte ook al de Nissan-concessies in Marche-en-Famenne en Bastogne.  Dat getuigt van het vertrouwen dat eigenaar Karim El Dana heeft in de Japanse constructeur.

“Als we vandaag investeren in de regio van Ciney is dat met de duidelijke intentie om Nissan een nog sterkere plaats te geven in het autolandschap. Want”, zo zegt Karim El Dana, “een van de sterke punten van Nissan is zijn gamma dat perfect is afgestemd op de behoeften en wensen van de markt.  Behalve de erg populaire cross-overs Qashqai en Juke zijn er ook de stadswagens Micra en Pulsar, de sportieve modellen en de lichte bedrijfsvoertuigen. En dan hebben we het nog niet over de zuiver elektrische LEAF en e-NV200.  Een ding is zeker: Nissan investeert voortdurend in de vernieuwing van zijn gamma en doet daar nog uiterst competitieve prijzen bovenop.  Dat waardeert de klant natuurlijk enorm  en daar varen wij uiteraard wel bij.”

“Het enthousiasme van onze klanten bleek nog maar eens bij de opening van de jongste vestiging. We hebben van de gelegenheid gebruikt gemaakt om de nieuwe Micra in detail voor te stellen.  Hij stond te blinken in de spotlights.  Onze ongeveer vierhonderd genodigden waren erg onder de indruk van zijn aerodynamische lijnen, zijn innovatieve technologie en zijn kwalitatieve materialen.  De nieuwkomer heeft in elk geval een erg warm onthaal gekregen,” besluit Karim El Dana.

 

 

 

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!