On the Move congres strikt internationale topspreekster

28 november, datum van het congres On the Move, nadert met rasse schreden. Het programma krijgt meer en meer vorm, met nu ook een internationale topspreker!

London EV Show, Electric Fleet conference, Oxford EV Summit: het palmares van Tina Mould is best indrukwekkend te noemen. De Britse heeft dan ook heel wat te vertellen over elektrische mobiliteit – of zelfs eerder het elektrische ecosysteem – en zal dat op 28 november, tijdens het congres On the Move, voor het eerst aan de andere kant van het Kanaal doen.

Tina Tina heeft meer dan 20 jaar ervaring in operations en projectmanagement, waaronder groene projecten. Ze werkt voor het bestuur van de Britse stad Oxford. De gekende universiteitsstad onderging afgelopen jaar een grote energietransitie.

Het project van meer dan 40 miljoen Britse Pond omvat energieopslag in batterijen, slimme koolstofarme verwarming en integratie van elektrische voertuigen, allemaal ondersteund door slimme energiebeheersystemen.

Als onderdeel van het project heeft de stad Oxford 40 extra EV’s (waaronder auto’s, bestelwagens, straatvegers en vuilniswagens) en bijbehorende laadinstallaties aangeschaft. Bovendien lanceerde het stadsbestuur een gesubsidieerd verhuurprogramma voor elektrische Hackney Carriage’s voor lokale taxibedrijven om de barrières voor het gebruik van EV’s te doorbreken.

Het volledige programma van het congres On the Move kan u via deze link bekijken. Via deze weg kan u ook tickets bestellen voor het evenement.

#Auto #Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine