Ontdek de ideale EV voor jouw rijprofiel op FLEET.be

Frequente bezoekers van FLEET.be hebben het misschien al opgemerkt: sinds kort is ons aanbod zoekmachines uitgebreid met “EV Overview“, de ideale tool voor wie op zoek is naar een nieuwe elektrische wagen.

De bedrijfswagenmarkt schakelt steeds sneller over op elektrisch, gesteund op een voordelige fiscaliteit en een ongezien offensief van de automerken. Maar hoe weet je welke EV nu perfect bij jou past?

Via EV Overview krijg je een een overzicht van alle elektrische personenwagens op de Belgische markt. Elke modelvariant krijg z’n eigen stekje, waardoor je via de zoekmachine meteen die EV’s kan opsporen die binnen jouw budget vallen en/of de geschikte autonomie hebben voor jouw rijprofiel.

Zoekmachine en videotest

Via de zoekmachine kan je allerlei parameters instellen, van het merk en het type aandrijflijn (voor-, achter- of vierwielaandrijving), over de laadsnelheid, zowel aan een gewone laadpaal als aan een snellader tot de autonomie. De ideale elektrische wagen vinden, was nog nooit zo eenvoudig!

Deze database wordt bovendien stelselmatig aangevuld met videotests van de modellen, want één beeld zegt meer dan duizend woorden. In deze video’s leer je in twee tot vijf minuten alles over het desbetreffende model. Je herkent de modellen met videotest aan het rode icoontje.

#Auto #Fleet Management #Tests

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending