Opel Fleet 3 Day Testdrive

Opel 3 day testdriveHedendaagse wagens zijn echte technologiedragers waaraan zoveel te ontdekken valt, dat de traditionele korte testrit niet meer volstaat om het voertuig echt te leren kennen. Daarom voorziet Opel Belgium voortaan in een uitgebreid testrittenprogramma dat zich specifiek richt op de zakelijke bestuurder die een vrije keuze van firmawagen heeft (de zogenaamde “user chooser”). Dit programma – “Fleet 3 Day Testdrive” genaamd – heeft tot doel deze bestuurders optimaal te begeleiden bij hun keuze van een nieuwe bedrijfswagen.

User choosers die op zoek zijn naar een nieuwe firmawagen wordt de mogelijkheid geboden om één van de drie meest populaire fleetmodellen uit het Opel-gamma, met name de Astra, Zafira Tourer of nieuwe Insignia gedurende 3 dagen uitgebreid te testen. Opel wil bestuurders de kans geven zich zo in de eerste plaats zelf een mening vormen: voelt de wagen comfortabel en veilig aan tijdens het rijden, hoe praktisch is hij, kan een milieuvriendelijke motor ook rijplezier bieden, etc. ?

Met het Fleet 3 Day Testdrive programma komt Opel ook tegemoet aan de veelgehoorde opmerking dat het voor een vlootbeheerder administratief zeer moeilijk is om testritten te organiseren binnen het bedrijf, wat wel een noodzaak is om zich een mening te vormen over het voertuig. Alle chauffeurs moeten immers correct verzekerd zijn, er moet opvolging zijn van boetes en eventuele schades, etc.  Opel hoopt met dit nieuwe aanbod in de markt dus tegemoet te komen aan die verzuchtingen.

 

 

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!