Pieter Van Bastelaere is nieuwe CEO Traxio

Pieter Van Bastelaere is de nieuwe Afgevaardigd Bestuurder van de mobiliteitsfederatie Traxio.  Van Bastelaere is drie jaar geleden bij TRAXIO begonnen als Directeur Vlaanderen. Hij is eveneens hoofd van het departement Public Affairs en lid van het management team.

“Met zijn benoeming erkent de Raad van Bestuur het vele werk dat Van Bastelaere de laatste jaren verzet heeft”, duidt voorzitter Didier Perwez.  “Alle politieke partijen kennen TRAXIO intussen als een constructieve, betrouwbare en professionele organisatie en dat is de verdienste van onze nieuwe Afgevaardigd Bestuurder. Dankzij hem heeft TRAXIO mooie verwezenlijkingen behaald die voor onze leden zeer belangrijk zijn, zoals de invoering van de b2b-bescherming en de bestelbon, de wijzigingen aan de restantvoorraadregeling en de Car-Pass, en het behoud van de OBD-toegang”

Met zijn 39 lentes is Pieter Van Bastelaere de jongste CEO van TRAXIO ooit.  De Master Handelswetenschappen uit het Oost-Vlaamse Beveren heeft intussen 10 jaar ervaring in werkgeversmiddens en zetelt onder andere in de Raad van Bestuur van het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO), de Raad van Bestuur van Unizo en het Directiecomité van Voka.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Tags: Auto