Poppy nu over heel het Brussels Gewest beschikbaar

Poppy Mobility, een dochteronderneming van D’Ieteren Automotive, wordt de eerste aanbieder van deelauto’s die in alle 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest actief is.

De vloot van 1.100 rode Poppy-auto’s is nu operationeel in de hele Belgische hoofdstad.

De groei van Poppy sinds het einde van de pandemie weerspiegelt een verandering in mobiliteitsgewoonten. “Met de opkomst van thuiswerken neemt het gebruik van privéauto’s af. Bij minder dan 13.000 kilometer per jaar is een deelwagen goedkoper en handiger“, zegt Sylvain Niset, CEO van Poppy.

Om aan de groeiende vraag te voldoen, besloot de aanbieder aan het begin van de zomer zijn vloot auto’s te verdubbelen. “Dit verbetert aanzienlijk de kwaliteit van de dienst“, legt Sylvain Niset uit. “Deze uitbreiding stelt ons in staat om altijd een voertuig in de buurt van alle Brusselaars aan te bieden.” Het Belgische bedrijf wordt nu de eerste die zijn dienst voor deelwagens zonder vaste staanplaatsen in alle 19 gemeenten van het Gewest uitbreidt.

Brandstof en parkeren inbegrepen

Poppy Mobility biedt deelvoertuigen die kunnen worden ontgrendeld via een mobiele app. Het systeem werkt met een tarief per minuut of per kilometer, per uur of per dag. Brandstof en parkeren zijn inbegrepen. Meer dan 10 verschillende modellen, zowel elektrisch als op benzine, zijn beschikbaar: duurzame stadsauto’s, luxe modellen en zelfs bestelwagens kunnen via de app worden gehuurd.

Het bedrijf, dat ook aanwezig is in Antwerpen, Gent, Mechelen, Leuven, Luik en op Belgische luchthavens, biedt Brusselaars die autodelen willen proberen een tegoed van 20 euro voor gebruik, met behulp van de promotiecode 100%.

#Auto #Mobiliteit

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine