Stel je kandidaat om FLEET Employer of the Year 2024 te worden!

De FLEET Manager of the Year gala-avond, die op 11 januari 2024 wordt gehouden, is altijd een gelegenheid om een aantal mooie trofeeën uit te reiken. Naast de 29e FLEET Manager of the Year reikt Effective Media voor de tweede keer de FLEET Employer of the Year award uit. MIG Motors won de eerste award in 2023. Deze award wordt uitgereikt in samenwerking met Educam. Maar waar gaat het over?

Deze award heeft als doel: werkgevers te belonen die investeren in duurzame verbetering van hun HR-beleid en die daardoor hun imago van aantrekkelijke werkgever versterken.

Het doel van dit initiatief is bijdragen aan het positief promoten van de sector van de mobiliteit (invoerders, concessiehouders, koetswerkbedrijven, leasingbedrijven, bedrijven die actief zijn op het gebied van fietsen of alternatieve mobiliteit, mobiliteitsdienstenbedrijven, enz.) als aantrekkelijke werkgever en de diverse functies die deze sector beschikbaar zijn tonen als interessante en uitdagende beroepskeuzes.

Duurzame verbeteringen op gebied van personeelsbeleidinterpreteren we heel breed. De geleverde inspanningen en acties moeten echter een duidelijke impact hebben op de werkvloer en het managen van het personeel. Deze acties zijn een bewijs dat de onderneming bewust omgaat met haar medewerkers en retentie (het behouden van personeel) hoog in het vaandel draagt”. Potentiële werknemers krijgen daardoor het gevoel van: “Bij bedrijf X is het goed werken”, “bij bedrijf X is het interessant werken”, bij bedrijf X is het leuk werken”.

Enkele voorbeelden:

  • Samenwerking met een hogeschool uit de regio om nieuwe technici aan te trekken
  • Organiseren van “proeversdagen” om kennis te maken met diverse jobs
  • Aanstellen van peters om kennis & vaardigheden door te geven aan nieuwe medewerkers
  • Organiseren van overleg op de vloer waarin (nieuwe) werkmethoden en materialen getest worden met als doel creativiteit en innovatie te stimuleren

Schrijf je nu in!

Bedrijven die willen meedingen naar de titel van “FLEET Employer of the Year 2023” kunnen hun project indienen t.e.m. 23 november 2023. Een jury zal daaruit 5 genomineerden selecteren die op een nog te bepalen moment uitgenodigd worden om hun project (via Teams) aan de jury toe te lichten.

Hoe inschrijven?

Maak een korte beschrijving van je project. Dit mag via een tekstdocument, een PowerPointpresentatie, een videoboodschap of een andere leuk medium. Aan jou de keuze.

Stuur uw dossier uiterlijk op 23 november via onderstaand formulier. U ontvangt dan een bevestiging dat uw aanvraag door Effective Media is ontvangen.

Tip: onderstaande structuur helpt je om je project te beschrijven.

  1. SITUATIE:  Wat is de situatie? Waarover gaat het?
  2. DOEL: Wat wilden jullie bereiken?
  3. ACTIES:  Welke acties hebben jullie ondernomen?
  4. RESULTATEN: Wat is het resultaat? Wat hebben jullie bereikt?

Voor meer details en/of informatie kan je terecht bij Grégory Livis (gregory.livis@effectivemedia.be).

Veel succes!

#Auto #Fleet Dealers #Fleet Management #Mobiliteit

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine