Promotie voor Marc Melis en Els Costers bij Arval

Marc_Melis-lowres
Marc Melis is voortaan “commercial performance manager Northern Europe” bij Arval.

Marc Melis, voorheen commercial director van Arval België, werd benoemd tot commercial performance manager Northern Europe van Arval. Hij wordt opgevolgd door Els Costers als sales director. De marketing afdeling zal voortaan rechtstreeks aan Roberto Fonseca, general manager Arval Belgium, rapporteren.

Marc Melis (48 jaar) is al 11 jaar aan de slag bij Arval, waarvan de laatste 9 jaar als commercieel directeur.  Onder zijn verantwoordelijkheid nam de vloot toe van 19.000 voertuigen in 2006 naar 38.500 nu. Vanaf vandaag versterkt hij de Commerciële Directie van Arval en rapporteert hij rechtstreeks aan Andonis Papagiannakopoulous, commercial performance director bij Arval.

De ervaring die ik de voorbije jaren opdeed bij Arval België zullen goed van pas komen bij het invullen van mijn nieuwe job,” aldus Marc Melis. In de hoedanigheid van commercial performance manager Northern Europe zal Marc zorgen voor support aan de general managers en sales directors in Noord-Europa (België, Nederland, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en Finland). Hij zal hen ondersteunen bij het behalen van hun doelstellingen. “Ik hou van een uitdaging en heb de kans die Arval me aanreikte dan ook met beide handen gegrepen,” voegt hij er nog aan toe. Marc Melis’ uitvalsbasis in zijn nieuwe functie blijft Zaventem.

Els_Costers-lowresEls Costers (33 jaar), sales director, neemt dus de fakkel over van Marc Melis. “Ik ben er klaar voor,” klinkt ze enthousiast, “en zet met plezier het werk van Marc verder, rekening houdend met een leasingmarkt die in volle verandering is. Ik wil snel inspelen op nieuwe tendensen en voluit inzetten op de nieuwe producten en services die Arval lokaal en internationaal ontwikkelt,” stelt ze. Ook Els bouwde binnen de verkoopafdeling van Arval België reeds een carrière van 10 jaar op. Voorheen was ze actief als manager external sales. In haar nieuwe functie rapporteert ze aan general manager Arval Belgium Roberto Fonseca.

 

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!