PwC hernieuwt vloot van 700 BMW’s

Het laatste weekend van november wisselden meer dan 360 junior consultants van PwC hun dienstwagen om bij BMW Group Belux in Bornem. Zij namen allen de nieuwste versie van de BMW 1 Reeks Hatch in gebruik. Dit kadert in een grotere vloothernieuwing van 700 BMWs in 2017, waarbij de laatste wagens in de volgende weken overhandigd worden.

Meer dan 1200 BMW’s in de vloot

In totaal heeft PwC meer dan 1200 BMW’s in zijn vloot, waaronder steeds meer Plug-in Hybride wagens. Ook de 100% elektrische BMW i3 rijdt in PwC kleuren. Van de 364 wagens die dit weekend gewisseld worden, gaat het grotendeels om de 116d-motorisiatie. Één vijfde van de medewerkers bleek na een mobiliteitsanalyse beter af met het benzine-equivalent en kreeg dus de 116i.

Leasingbedrijf Alphabet staat in voor de financiële en operationele kant van de samenwerking terwijl BMW concessiehouders Brussels, Centrauto, Delbecq Ottevaere en Verstraeten instaan voor de technische kant. Samen met BMW Group Belux zorgden deze zes partners voor de overhandiging van in totaal 364 wagens op één weekend.

 

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!