Spelers van KV Mechelen nemen hun Opel Astra in ontvangst

Opel AstraBij de start van het seizoen 2014-2015 gingen eersteklasser KV Mechelen enerzijds en Opel in samenwerking met Opel-dealer GMAN Mechelen en leasingmaatschappij J&T Autolease anderzijds een partnerschap aan. Deze samenwerking werd bij het begin van dit jaar voor twee seizoenen verlengd.

Als gevolg hiervan werden vandaag 20 nieuwe Opel Astra’s 1.6 CDTI (110 pk) ter beschikking gesteld van de spelers van de eerste ploeg van KV Mechelen, vervolledigd met twee Opel Insignia’s voor de trainersstaf. De keuze van de kleur speelde een niet onbelangrijke rol, waarbij de spelers van Yellow Red uiteraard opteerden voor de rode tint Absolute Red.

De volledige spelerskern was deze vrijdag aanwezig in Mechelen bij de sleutel­overhandiging van hun nieuwe clubwagen. Met zijn atletische uitstraling en zijn dynamische rijgedrag zal de Opel Astra deze topsporters zeker weten te bekoren, terwijl de wagen ook perfect aansluit bij het familiale karakter van de club. Het is dus achter het stuur van de Opel die tot ‘Auto van het Jaar 2016’ werd uitgeroepen dat de spelers van KV Mechelen hun verplaatsingen zullen maken. En de competitie van het seizoen 2016‑2017 start voor hen met “gierende banden” vermits de ploeg uit Mechelen op 29 juli opent met een thuiswedstrijd tegen landskampioen Club Brugge.

KV Mechelen werd opgericht in 1904 en is een echt monument in het Belgische voetbal, met maar liefst vier kampioenstitels en een Beker van België. Malinwa won als laatste Belgische ploeg een Europese trofee met de UEFA Beker voor Bekerwinnaars (Europacup II) in het seizoen 1987-1988, toen ze in de finale Ajax versloegen.

#Fleet Dealers #Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Stellantis & You Drogenbos 1620 Drogenbos
Opel Beerens 1932 Zaventem
Autostad Leuven 3020 Leuven
Group Pashuysen 3200 Aarschot
Imacar Sint-Niklaas – Opel 9100 Sint-Niklaas
Imacar Dendermonde – Opel 9200 Dendermonde
FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending