Opel Traxxion Evergem

Gegevens

Adres

Brugse steenweg 11,
9940 Evergem

BTW nummer
BEE 0473.418.792
Website
E-mail
evergem@traxxion.be
Telefoon
Tel 092/275.033
Social Media

Introductie

Uw expert in mobiliteit

Traxxion is ontstaan uit een partnership tussen garage Steenbeke, garage Verhelst en Tielt motors met 4 vestigingen te Deinze, Evergem, Tielt & Waarschoot.

Dankzij dit partnership kan u bij ons een ruim aanbod aan nieuwe, tweedehands- en stockwagens vinden en bieden wij u een compleet dienstenpakket aan inclusief verhuur van wagens en bedrijfsvoertuigen.

Met ons Peugeot, Citroen, Opel en DS automobiles gamma bieden we oplossingen voor elke mobiliteitsbehoefte met steeds de keuze tussen thermische, hybride of elektrische motoren.

Sinds 2024 verdelen wij namelijk ook het merk Opel in onze vestigingen te Evergem & Waarschoot.

Ons Business-team staat voor u klaar om uw professionele wensen te vervullen, ongeacht de omvang van uw bedrijf. Wij bieden u een persoonlijke samenwerking, een grote voorraad, een wagenpark voor testritten, een compleet aanbod aan financieringen en diensten, aangepaste openingstijden, onderhoud & herstellingen, schadeherstel, afspraken binnen 72 uur en op verzoek een huurwagen of vervangfiets ter uwe beschikking.

Traxxion werkt samen met alle leasingmaatschappijen, zowel op vlak van verkoop, service als naverkoop.

Daarbij zijn de klant en zijn mobiliteit tegen de best mogelijke prijs én kwaliteit en service onze grootste prioriteiten.

 

Ook met het uitgebreide gamma aan compacte, middelgrote en grote bedrijfsvoertuigen kunnen we een oplossing op maat van uw noden aanbieden.

Specifieke noden of wensen? Informeer naar ons gamma ombouwingen; kippers, bedrijfswagens met open laadbak, grote volumes, isotherme bedrijfswagens, etc.

Samen met onze experts vindt u zeker een wagen naar uw gading.

Neem zeker contact op of kom langs voor advies op maat,  een vrijblijvende offerte en testrit.

Contactpersonen

Denis Steenbeke

Directeur 092/275.033 denis@traxxion.be

Locatie