Stijn Blanckaert nieuwe Algemeen Directeur van Renta

Nu Frank Van Gool de post van CEO van Febiac bekleedt, was Renta, de Belgische Federatie van Voertuigenverhuurders, op zoek naar een nieuwe Algemeen Directeur. Die werd gevonden in de persoon van Stijn Blanckaert.

Stijn is uiteraard geen onbekende in de sector. Hij werkte voor LeasePlan en Belfius Auto Lease en was Fleet Manager van Citroën. Voor het Franse merk won hij ook de titel van FLEET Manager of the Year in 2009. Nadien was hij onder meer automotive trainer bij EuroFleet Consult, schreef hij het boek “Iedereen Elektrisch” en was hij autojournalist voor Autonieuws.

Die laatste functie blijft Stijn uitoefenen, zij het in gereduceerde vorm, zijn job bij EuroFleet komt dan weer wel ten einde. “Ik wil langs deze weg mijn dank betuigen aan Daniel Debrouwer en Ward Martens en het hele team van EuroFleet Consult voor hun jarenlange vertrouwen en hulp en aan alle klanten die in de voorbije jaren hun vertrouwen in mij hebben gesteld”, schrijft Stijn op LinkedIn, die in dezelfde post ook ” onder meer Johan Portier, Guy Hannosette en de rest van de Raad van Bestuur van Renta bedankt voor het vertrouwen.”

Renta-voorzitter Johan Portier besluit: “We zijn zeer blij dat we na het aangekondigde vertrek van Frank Van Gool de behartiging van de belangen van de operationele leasingmaatschappijen en de korte-termijn verhuurders in handen mogen leggen van Stijn Blanckaert. Hij heeft naast de juiste ervaring en inhoudelijke kennis over ons vakgebied, een groot netwerk in de sector, waardoor hij zeer gewaardeerd wordt.”

Stijn zal in de loop van de maand juli beginnen bij Renta.

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine