Totaal vernieuwde concessie Mercedes-Benz Mechelen

gevelErkend concessiehouder Mercedes-Benz Mechelen huldigde haar nieuwe gebouw in op 22 oktober. Het renovatieproject kreeg in 2013 groen licht en 2 jaar later zijn de werken volledig afgerond. Het gaat om een investering van 3 miljoen euro. Het team van Mercedes-Benz Mechelen onder leiding van Afgevaardigd Bestuurder Raf Gielis stelt met veel trots de nieuwe showroom en dito werkplaatsen voor.

“De merken Mercedes-Benz en smart dragen het label ‘premium’ en dus moeten wij als concessiehouder dat niveau ook waarmaken”, vertelt Dhr. Gielis. “Een nieuwe infrastructuur drong zich op. De vorige was niet alleen gedateerd, er was ook een gebrek aan ruimte en bovendien wilden we een verschillende benadering voor onze personenwagens, vans en trucks. Op die manier hebben we niet alleen de geschikte oppervlakte om onze modellen te tonen, maar kunnen we elke klant op een zeer specifieke en individuele manier benaderen. Hetzelfde gaat trouwens op voor onze werkplaatsen. Maatwerk voor onze klanten kortom.”

De totaal vernieuwde vestiging heeft een totale oppervlakte van 2.500 m2. Mercedes-Benz Mechelen realiseerde in 2014 een omzet van €47.501.034 en stelt 70 mensen tewerk.

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending