Unicars Oostende levert 20 New Transit Courier aan Logi-technic, nog 45 op komst

Unicars Oostende heeft recentelijk 20 splinternieuwe Ford New Transit Couriers afgeleverd aan Logi-technic, een bedrijf dat gespecialiseerd is in technische dienstverlening. Deze levering markeert het begin van een veelbelovende samenwerking tussen beide partijen, waarbij nog eens 45 wagens later dit jaar worden verwacht.

De keuze voor de Transit Courier-modellen is strategisch en doordacht. Logi-technic heeft specifiek gekozen voor deze kleine en functionele wagens om tegemoet te komen aan de mobiliteitsbehoeften van hun technici. Met hun handige formaat en praktische functionaliteiten bieden de New Transit Couriers de ideale oplossing voor het efficiënt uitvoeren van serviceopdrachten en het leveren van technische ondersteuning op diverse locaties.

Wat de keuze voor Unicars Oostende betreft, heeft Logi-technic laten weten zeer tevreden te zijn over de samenwerking en service die zij hebben ontvangen. De naadloze samenwerking en uitstekende opvolging door Ford Unicars hebben bijgedragen aan het versterken van de relatie tussen beide bedrijven, aldus het bedrijf.

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine