Vacature: Project Manager Effective Media

Effective Media is een out of the box thinking media company. Koppig, eigenzinnig en met veel zin voor humor realiseren we automedia in de breedste zin van het woord. We spelen in op alle digitale media, we spelen met TV-programma’s, publiceren aantrekkelijke magazines en organiseren fantasierijke events. Al 27 jaar zijn we de trouwe mediapartner van alle autoconstructeurs, leasingmaatschappijen en alle andere spelers in het autolandschap.

Dit is te danken aan een dynamisch team van specialisten, elk op zijn terrein gaande van een ingenieuze redactie, inventieve grafici en een vernuftige videoploeg. Dat vruchtbare teamwork garandeert onze klanten originele media oplossingen die een impact hebben.

Voor ons hoofdkantoor in Zellik zijn we op zoek naar een Project Manager.

Jouw functie:

Als Project Manager van effective media ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en coördineren van alle mediaprojecten van A tot Z.

 1. Je vertaalt de verschillende productieprocedures naar een concreet plan van aanpak (offline + online). Hiervoor werk je nauw samen met de Redactie, de Creative Director, het Video Team en Events Team.
 2. Je staat in voor de opstart, opvolging en finalisatie van verschillende mediaprojecten, en dit binnen de vooropgestelde deadlines en budget.
 3. Elk project voorzie je van een duidelijk marketingplan: van de opmaak van een mediaplan tot de uitwerking voor de verschillende kanalen (offline & online).
 4. Je stuurt depre-productie, jeorganiseert draaidagen en begeleidt het totale proces van de TV-programma’s. Je zorgt ervoor dat iedereen op dezelfde lijn zit om de projecten succesvol te maken. 
 5. Je speurt actief mee naar extra opportuniteiten, mogelijke verbeteringen en nieuwe ideeën.

Jouw profiel

 1. Je hebt met minimum 4 jaar relevante ervaring als Projectmanager in de mediasector.
 2. Je bent tweetalig Frans – Nederlands.
 3. Hoewel je volledig autonoom kan werken, ben je een échte teamspeler die actief communiceert.
 4. Je werkt gestructureerd en kan zeer goed plannen, je bent ook flexibel genoeg om je planning om te gooien als er zich ad-hoc opportuniteiten voordoen.
 5. Je bent kritisch ingesteld en durft dingen in vraag stellen, met oog voor detail en efficiëntie.
 6. Media is voor jou meer dan een werkdomein, je wil je passie voor dit vak helemaal doorgronden. Daarnaast heb je een grote liefde voor de autowereld.

Ons aanbod:

 1. Een dynamische en uitdagende job binnen een gedreven en collegiaal team
 2. Een sterk groeiend bedrijf
 3. Een voltijds contract van onbepaalde duur
 4. Een interessant salarispakket met bedrijfswagen

Geïnteresseerd?

Stuur jouw volledig kandidatuur (CV + motivatiebrief) ter attentie van Agnes Raskin (Management Assistent),

per e-mail:agnes.raskin@effectivemedia.be

Adres: Z.1. Researchpark 20, 1731 Zellik

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending