Van Avondt legt de lat na overname door BMW Juma nog hoger

Koen Van Orshaegen (links) en Gunter Van Lent (rechts)

Garage Van Avondt legt de lat nog hoger nadat haar BMW- en MINI-concessies in Leuven vorig jaar werden overgenomen door BMW Juma in Mechelen. “Deze overname zal voor onze klanten enkel voordelen met zich meebrengen”, klinkt het bij Van Avondt.

BMW Van Avondt werd recent overgenomen door Juma Group en dat is goed nieuws voor u. Voortaan beschikken we over extra middelen om u in de toekomst nog beter te servicen. Verwacht u dus aan een grondige opfrisbeurt, een geleidelijke uitbreiding van onze infrastructuur, extra diensten, en zoveel meer. Zo leggen we de lat voor onszelf alweer hoger. Kom binnenkort eens langs en voel hoe er een frisse wind waait in Herent.

“Familiaal karakter en klantentevredenheid”

Het was Alfred Van Avondt zelf die vorig jaar besliste om de BMW en MINI-concessies in Leuven te verkopen aan BMW Juma. Een weldoordachte keuze, want “samen staan we nog sterker”. “Onze bedrijfsfilosofie is vergelijkbaar, en allebei dragen we een familiaal karakter en klantentevredenheid hoog in het vaandel”, zegt Koen Van Orshaegen, operationeel directeur bij BMW Van Avondt. “Door deze overname zullen onze klanten alleen maar voordelen ondervinden. We gaan namelijk voor een ambitieuze, vernieuwende aanpak en we blijven zoeken naar verbeteringen om nog efficiënter te werken.”

“Ons motto – ‘legendarisch rijplezier beleeft u bij Juma’ – is niet zomaar een slogan”, vult Gunter Van Lent, afgevaardigd bestuurder bij BMW Juma, aan. “Bij ons ademt alles automobielpassie. Bovendien verbergt BMW onder zijn dynamische lijnen een groot aantal kwaliteiten die hem tot de perfecte fleetwagen maken. Zo slaagt BMW er als geen ander in om wagens te bouwen die een perfecte balans bieden tussen uitstraling, comfort, prestaties en lage CO2-uitstoot. Een gedroomde keuze dus voor elke zakelijke bestuurder en fleetmanager.”

Kristina en Jakob

Standaardoplossingen hoef je van Juma Group niet te verwachten, wel advies op maat dat is toegespitst op al je specifieke wensen en noden. “Onze Business Account Advisor, Kristina en onze Fleet Manager Jakob denken graag met u mee. Waar onze Sales Advisors er alles aan doen om de bestuurders te begeleiden naar de wagen van hun dromen, zijn Kristina en Jakob de aangewezen personen om de job van de fleetverantwoordelijke makkelijker te maken. Kristina is first point of contact voor al uw vragen betreffende de fleetconventies met BMW Belux, total cost of ownership, leasing en fiscaliteit”, verduidelijkt Van Lent.

De Juma Group omvat momenteel BMW- en BMW i-vestigingen in Leuven en Mechelen, een MINI Store in Leuven, BMW Premium Selection tweedehands afdelingen in Leuven en Mechelen en carrosserieafdelingen op beide locaties. Daarmee is de Juma-groep een gevestigde waarde in de autowereld in de regio’s Leuven en Mechelen.

 

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!