Volvo E-Car program is groot succes

20130607-_MG_7054 (3)-w800-h600Sinds dit jaar kunnen personeelsleden van Volvo Car in Gent en Brussel tegen aantrekkelijke voorwaarden een bedrijfswagen gebruiken. De kosten worden maandelijks afgehouden van het brutoloon en na 24 maanden kan de medewerker de auto kopen of een nieuwe auto kiezen.

Het programma werd E-Car gedoopt, wat staat voor: Employee Car. “Het is de bedoeling om meer personeelsleden de kans te geven om te ervaren hoe fantastisch de auto’s zijn die ze zelf maken,” vertelt Geert Bruyneel, gedelegeerd bestuurder Volvo Car Gent. “Het programma is qua prijszetting laagdrempelig en praktisch door de inhouding van het loon. Na twee jaar kan het personeelslid kiezen of hij de auto koopt, verder gaat met de formule, of uit het programma stapt.” Het is de bedoeling dat iedere werknemer een wagen naar keuze samenstelt op de Car Configurator op de website van Volvo Car. Dit past in het ‘Designed Around You-concept van Volvo Car.”

Het E-Carprogramma is alvast een schot in de roos. De belangstelling is groot en er werden al 250 contracten afgesloten. Momenteel hebben reeds meer dan 500 werknemers een aanvraag voor een E-Car ingediend.

Bij de eerste klanten waren Tom De Weerd, Gino Marin en Sandra Baeck (foto)

De sleutels van de auto werden overhandigd door Geert Bruyneel, gedelegeerd bestuurder Volvo Car Gent en Wim Maes, managing director Volvo Car Belux op 7 juni 2013.

Tags: Fleet