Volvo Postiaux bouwt nieuwe garage in Brecht

Zo zal het gebouw van Volvo Postiaux er uit zien

Volvo Postiaux is begonnen met de grondwerken voor een compleet nieuwe garage in Brecht. De locatie bevindt zich op vijf kilometer van de huidige vestiging.

“Met onze 21 medewerkers wordt onze huidige locatie echt te klein. Elke vierkante meter is ingenomen. We kijken nu alvast uit met het hele team om te kunnen verhuizen” vertelt zaakvoerder Wim Postiaux.

Het nieuwe, state-of-the-art gebouw met showroom, werkplaats en carrosserie-afdeling zal volledig aan de norm van Volvo beantwoorden. Het ontwerp is van architectenbureau Braeckmans en de aannemer is nv Mathieu Gijbels. De verhuis naar Brecht is later dit jaar voorzien, tevens het jaar waarin het bedrijf 50 kaarsjes uitblaast.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!