#WeAreMobility: een klein mobiliteitssalon op een groot autosalon

Gedeelde wagens en fietsen, car sharing, elektrische fietsen, hoverboards en andere vervoersmiddelen: de mobiliteit van morgen zal er waarschijnlijk heel anders uitzien dan die van vandaag.

Ook FEBIAC gelooft in deze evoluties en nam het initiatief om het salon #WeAreMobility op poten te zetten. Een klein salon tijdens het grote als het ware …  Tijdens de laatste vier dagen van de  Brussels Motor Show (van 18 tot 21 januari), kan u in paleis 10 van Brussels Expo de laatste nieuwigheden ontdekken op het gebied van stadsmobiliteit, micromobiliteit en gecombineerd transport.

Innoverende mobiliteitsconcepten nemen een centrale plaats in in #WeAreMobility, dat ook een mooi aantal jonge ondernemingen verwelkomt. Om een duwtje in de rug te geven van deze start-ups, die vaak heel wat creativiteit bezitten maar wat minder financiële middelen, zetten FEBIAC en Hello Bank! een crowdfundingsactie. Bijdragen kunnen geleverd worden op een speciaal platform.

FEBIAC zelf heeft een serieus aandeel in deze actie. Voor elke bezoeker van #WeAreMobility wordt 5 euro in een prijzenpot gestoken, die maximaal groeit tot 100.000 euro! Van het prijzengeld van  100.000 euro wordt  20.000 euro verdeeld onder de exposanten die hun vooropgestelde crowdfundingdoel halen. De overige 80.000 euro wordt verdeeld door een jury bestaande uit professionnels. Ze gaan naar de vier meest belovende producten op het salon, die elk tussen de 10.000 en 35.000 euro krijgen.

Test

De bezoekers die het wensen kunnen op het #WeAreMobility salon de getoonde vervoersmiddelen uittesten op een speciaal ingerichte testbaan. Daarnaast worden er ook verschillende demonstraties georganiseerd.

Info:

#WeAreMobility
18, 19, 20, 21 januari 2018
Paleis 10, Brussels EXPO

#Business Driver #Fleet Management #Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Trending