Wijziging binnen Hyundai Fleet

3431-w800-h600

Hyundai heeft echte ambities, ook op fleet-gebied. Om hen te helpen deze ambities te realiseren vervoegde Jean-Marc Vertroost begin september het fleet-team bij Hyundai BeLux (Korean Motor Company).

Jean-Marc Vertroost wordt Dealer Fleet & used Cars Sales Manager waarbij hij eindverantwoordelijke wordt voor de fleet-relaties met de dealers, Rent-a-Cars (RAC) en het i-Best label voor jonge tweedehandswagens. Luc Sano zal zich als Corporate & B2B Fleet Sales Manager toeleggen op de belangrijke relaties met de leasingmaatschappijen en op de directe contacten/relaties met bedrijven (Business-to-Business).

Jean-Marc komt met een rijke ervaring binnen de Fleet en B2B in het bijzonder. Zo was hij ondermeer werkzaam bij LeasePlan, Renault en Mercedes en kent hij perfect de juiste mechanismen en aanpak om resultaten te boeken binnen de competitieve fleetmarkt. Hij zal zijn know-how en expertise ten dienste stellen van het volledige Fleet-team en in het bijzonder zeer nauw samenwerken met Luc Sano. Managing Director Olivier Sermeus van Hyundai Belux is erg blij met de komst van Jean-Marc Vertroost en wenst hem en het volledige team dan ook alle succes.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!