Wordt u de FLEET employer of the Year 2023?

Tijdens het verkiezingsgala van de FLEET Manager of the Year worden op dinsdag 10 januari 2023 tal van automotive awards uitgereikt. Natuurlijk bekroont Effective Media ook de 28ste FLEET Manager of the Year. In de editie van 2023 wordt voor de eerste keer de “FLEET Employer of the Year-award uitgereikt. De award wordt uitgereikt in samenwerking met Educam. Maar wat is er de bedoeling van?

Deze award heeft als doel: werkgevers te belonen die investeren in duurzame verbetering van hun HR-beleid en die daardoor hun imago van aantrekkelijke werkgever versterken.

Het doel van dit initiatief is bijdragen aan het positief promoten van de sector van de mobiliteit (invoerders, concessiehouders, koetswerkbedrijven, leasingbedrijven, bedrijven die actief zijn op het gebied van fietsen of alternatieve mobiliteit, mobiliteitsdienstenbedrijven, enz.) als aantrekkelijke werkgever en de diverse functies die deze sector beschikbaar zijn tonen als interessante en uitdagende beroepskeuzes.

Duurzame verbeteringen op gebied van personeelsbeleidinterpreteren we heel breed. De geleverde inspanningen en acties moeten echter een duidelijke impact hebben op de werkvloer en het managen van het personeel. Deze acties zijn een bewijs dat de onderneming bewust omgaat met haar medewerkers en retentie (het behouden van personeel) hoog in het vaandel draagt”. Potentiële werknemers krijgen daardoor het gevoel van: “Bij bedrijf X is het goed werken”, “bij bedrijf X is het interessant werken”, bij bedrijf X is het leuk werken”.

Enkele voorbeelden:

 • Samenwerking met een hogeschool uit de regio om nieuwe technici aan te trekken
 • Organiseren van “proeversdagen” om kennis te maken met diverse jobs
 • Aanstellen van peters om kennis & vaardigheden door te geven aan nieuwe medewerkers
 • Organiseren van overleg op de vloer waarin (nieuwe) werkmethoden en materialen getest worden met als doel creativiteit en innovatie te stimuleren

Schrijf je nu in!

Bedrijven die willen meedingen naar de titel van “FLEET Employer of the Year 2023” kunnen hun project indienen t.e.m. 15 december 2022. Een jury zal daaruit 5 genomineerden selecteren die op 22 december uitgenodigd worden om hun project (via Teams) aan de jury toe te lichten.

Tijdens de awardsceremonie op 10 januari 2023 zal de jury 1 winnaar en 2 runner-ups bekendmaken.

Hoe inschrijven?

Maak een korte beschrijving van je project. Dit mag via een tekstdocument, een PowerPointpresentatie, een videoboodschap of een andere leuk medium. Aan jou de keuze.

Stuur uw dossier uiterlijk op 15 december via onderstaand formulier. U ontvangt dan een bevestiging dat uw aanvraag door Effective Media is ontvangen.

Tip: onderstaande structuur helpt je om je project te beschrijven.

 1. SITUATIE:  Wat is de situatie? Waarover gaat het?
 2. DOEL: Wat wilden jullie bereiken?
 3. ACTIES:  Welke acties hebben jullie ondernomen?
 4. RESULTATEN: Wat is het resultaat? Wat hebben jullie bereikt?

Voor meer details en/of informatie kan je terecht bij Grégory Livis (gregory.livis@effectivemedia.be).

Veel succes !

FLEET Employer of the Year – Deelnameformulier

"*" indicates required fields

Adres*
Please enter a number greater than or equal to 1.
Sleep bestanden hier
Accepted file types: zip, gif, jpg, jpeg, png, pdf, docx, xlsx, dox, xls, ppt, pptx, mp4, mov, mp3, mpg, mpeg, avi, Max. file size: 16 MB, Max. files: 20.
  Voor vragen kunt u contact opnemen met Grégory Livis – gregory.livis@effectivemedia.be
  #Auto

  Lees ook:

  Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

  FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview