XXImo en Q-Park zorgen voor efficiënter parkeren met nieuwe parkeerdienst 

XXImo, het platform voor zakelijke mobiliteit, lanceert in samenwerking met Q-Park Scan & Go Parking. Met deze nieuwe parkeerdienst kunnen gebruikers van XXImo snel een eenvoudig alle Q-Park parkeergarages in- en uitrijden op basis van nummerplaatherkenning. De parkeerkosten worden automatisch op het XXImo-account geboekt en overzichtelijk weergegeven op het transactieoverzicht en de maandelijkse btw-factuur. XXImo en Q-Park bieden zakelijke gebruikers hiermee parkeergemak zonder frictie.

België eerst, Nederland en Duitsland volgen 
Scan & Go Parking wordt eerst gelanceerd in België. Alle Belgische XXImo-gebruikers kunnen vanaf nu gebruikmaken van deze dienst bij alle Belgische Q-Park parkeerfaciliteiten. XXImo geeft alle Belgische klanten en hun medewerkers die toegang hebben tot de dienst parkeren, drie maanden kosteloos toegang tot deze nieuwe parkeerdienst. 

Na de lancering wordt de dienst stapsgewijs verder uitgerold naar andere landen. Begin 2023 zullen ook Nederlandse en Duitse gebruikers van XXImo alle Q-Park parkeerfaciliteiten kunnen in- en uitrijden op basis van hun nummerplaat.  

Patrick Bunnik, CEO bij XXImo: “Het is onze missie om zakelijke mobiliteit zo makkelijk mogelijk te maken voor werkgever én werknemer. Dat betekent dat we continu met onze mobiliteitspartners samenwerken aan innovaties om de mobiliteitservaring nog verder te verbeteren. Met Scan & Go Parking nemen we alle frictie weg rondom parkeren in garages.” 

Philip de Brabanter, Managing Director Q-Park België: “Wij zijn ontstaan vanuit de gedachte dat parkeren beter kon. Maar parkeren staat niet stil, en wij dus ook niet. Met onze unieke digitale oplossingen en integrale partnerships verleggen we de grenzen van parkeergemak. En samen met XXImo ontzorgen we door de unieke combinatie ook de zakelijke markt.”  

#Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending