Thomas Cook reist voortaan met BMW in eigen land

Om zijn ambitie van aantrekkelijke werkgever te onderstrepen heeft Thomas Cook Belgium beslist om met het Duitse premiummerk BMW samen te werken én om zijn verloningsaanbod uit te breiden met een firmawagen voor een aantal commercieel-analytische profielen. Zo werden nu al twintig BMW 1 Reeks Hatch-wagens afgeleverd.

In het kader van de nieuwe samenwerking tussen beide merken, werden op 16 november 20 BMW 1 Reeks Hatch-wagens afgeleverd bij BMW Peter Daeninck in Oudenaarde in het bijzijn van leasingpartner Alphabet.

Brutoloon inleveren in ruil voor bedrijfswagen

Thomas Cook werkte een budgetneutraal project uit waarbij medewerkers konden intekenen op een bedrijfswagen in ruil voor een deel van hun brutoloon. Twintig medewerkers rijden daardoor voortaan rond met een BMW 1 Reeks.

“Met deze win-win maatregel willen we vooral een optimalisatie doorvoeren voor wat betreft het verloningspakket van medewerkers in ons hoofdkantoor en aantrekkelijk zijn voor medewerkers met een eerder commercieel-analytisch profiel uit verschillende sectoren. Als we daarmee ook nog eens een oude vloot van wagens kunnen vervangen met milieuvriendelijke wagens van de nieuwste EU6 generatie, dan helpen we het milieu hier ook een handje mee”, zegt Paul Decroos, HR Directeur Thomas Cook Belgium.

#Fleet Dealers #Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending