Al 130 pre-reservaties voor de Audi e-tron (video)

Op 10 januari jongstleden, tijdens de persdag van het Salon van Brussel, kondigde Audi Import de lancering aan van een online pre-reservatiesysteem voor de 100% elektrische Audi e-tron en e-tron Sportback. De productie van de Audi e-tron, een SUV die zich qua grootte positioneert tussen de Q5 en de Q7, start deze zomer in de fabriek van Audi Brussels. Deze volledig elektrische SUV belooft trouwens een vermogen van meer dan 500 pk en een autonomie van meer dan 500 km.

Het tweede volledig elektrische model, de Audi e-tron Sportback, zal worden geproduceerd vanaf 2019 (ook in Brussel). Deze wagen is een grote coupé, gesitueerd binnen hetzelfde segment als de Audi A7 Sportback.

Het begint goed …

Wij vernamen alvast via een heel goede bron dat er al zowat 130 pre-reservaties voor de e-tron zijn gebeurd, reservaties die gemaakt zijn zonder dat de exacte prijs gekend is. Die zal waarschijnlijk ergens tussen de 85.000 à 90.000 euro liggen. De eerste cijfers laten dus alvast vermoeden dat ongeveer 500 pre-reservaties bij Audi zullen binnenlopen tegen eind februari. Niet slecht voor ons kleine landje!

Hoe maak je een pre-reservatie?

Om een Audi Audi e-tron of e-tron Sportback te pre-reserveren, moet u zich wenden tot de “e-tron rubriek” op de site www.audi.be. Een bedrag van 2 000 € (BTW inclusief), dat zal worden afgetrokken van de bestelbon van het voertuig, zal worden gevraagd om de reservatie te valideren. Klanten met een uniek reservatienummer zullen vervolgens gecontacteerd worden om hun eigen e-tron of e-tron Sportback te configureren. Daarnaast zullen zij onder meer de laatste nieuwigheden omtrent de Audi e-tron vernemen en worden uitgenodigd op verschillende exclusieve evenementen rond dit model in de loop van 2018.

Audi kondigde evenals aan dat vanaf  2025 één Audi op drie elektrisch zal zijn. Voor die datum zullen alvast twintig gedeeltelijke en volledig elektrische wagens (plug-in hybrides en 100% elektrische wagens) het gamma van Audi aanvullen om die overstap de vergemakkelijken.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Chloé Vanden Wyngaerdt (chloe.vandenwyngaerdt@effectivemedia.be of bel 0472 / 80 26 25)

Jennes 3190 Boortmeerbeek
Vergotte 8790 Waregem