Alphabet Belgium lanceert AlphaFlex

alphabet_alphaflex-webAlphaFlex, de laatste mobiliteitsoplossing van Alphabet, biedt zowel bedrijven als hun werknemers tal van voordelen: fleet managers behouden volledige kostencontrole, terwijl mobiliteitsgebruikers over de vrijheid beschikken om zelf hun vervoerswijze te kiezen.

Terwijl andere innovatieve producten van Alphabet, zoals AlphaElectric en AlphaCity, zich in de eerste plaats richten op wagens, vertrekt AlphaFlex vanuit een andere benadering. AlphaFlex biedt gebruikers de mogelijkheid om zelf de mobiliteitsvorm te kiezen die het best aansluit bij hun behoeften. De opties gaan van autoleasing in verschillende formules, verhuurservices, bedrijfsfietsen tot openbaar vervoer en taxi’s.

Alphabet Mobility Card

Elke werknemer ontvangt een mobiliteitsbudget dat hij kan besteden aan de vervoerswijze van zijn keuze. Via een mobiliteitsapp hebben gebruikers steeds een duidelijk overzicht van hun persoonlijk mobiliteitsbudget met de huidige balans en het verbruikte bedrag. Reserveren kan snel en makkelijk op het online platform van Alphabet. Voor sommige diensten, waaronder openbaar vervoer, parking, tol, tankkosten, taxiritten en carwash, gebruiken de werknemers hun Alphabet Mobility Card, een gebruiksvriendelijk betaalsysteem dat is geïntegreerd in AlphaFlex.

Wwerkgevers vs werkenemers: win-win?

AlphaFlex biedt zowel bedrijven als hun werknemers voordelen op verschillende manieren. Door werknemers te sensibiliseren omtrent de keuze van hun vervoerswijze op basis van hun professionele noden en resterende budget, nemen ze automatisch meer kostenefficiënte beslissingen. Keuzevrijheid is een aspect dat werknemers erg waarderen: ze kunnen zelf beslissen welke vervoerswijze voldoet aan hun individuele eisen, zonder dat fleet managers de controle verliezen over het budget. Op die manier kan AlphaFlex bedrijven helpen om talent aan te trekken en te behouden. Wat AlphaFlex zo uniek maakt, is dat al deze mobiliteitsopties probleemloos kunnen gecombineerd worden: bedrijven leggen één enkel mobiliteitsbeleid vast voor al hun werknemers en Alphabet neemt de volledige administratie op zich.

AlphaFlex is momenteel beschikbaar in België en Nederland en zal in de toekomst gelanceerd worden in nog meer markten waar Alphabet aanwezig is.

 

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!