Alphabet Belgium lanceert AlphaRent

Leasingmaatschappij Alphabet introduceert AlphaRent, een verzamelnaam voor haar aanbod verhuurformules op korte termijn.

Met het nieuwe concept AlphaRent wilt Alphabet haar korte termijnaanbod duurzaam maken naar de toekomst toe. AlphaRent biedt een antwoord op alle situaties waarbij een tijdelijk voertuig op korte termijn een oplossing biedt: voor medewerkers in proeftijd, een aanloopwagen in afwachting van de levering van een nieuwe wagen, een wagen voor een buitenlandse zakenrelatie,… Dankzij de vele formules van AlphaRent is er voor elke situatie een oplossing op maat.

Alphabet heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het aanbieden van kortetermijnverhuur. Kris Holvoet, Director Operations Alphabet Belgium, licht toe: “Ons korte termijnaanbod is de ideale aanvulling op lange termijnhuur, en stelt ons in staat om onze klanten op alle mogelijke manieren flexibele oplossingen aan te bieden.”

1.500 voertuigen, waarvan 50 bestelwagens

“Ook bij kortetermijnverhuur is innovatie een kritische factor,” stelt Tina Gysen, Manager Corporate Mobility Services. “Zo lanceerden we de afgelopen jaren enkele nieuwe producten. Shortlease bijvoorbeeld, dat de gulden middenweg vormt tussen kortetermijnverhuur en de klassieke operationele leasing. Het is de ideale formule voor mensen die voor 6 maanden een wagen wensen te huren, maar ook voor een periode van 12 tot 18 maanden vormt deze formule een mooie oplossing.”

Naast innovatie staan ook flexibiliteit en snelheid centraal. Met vier vestigingen in Aartselaar, Hasselt, Gent en Zaventem levert Alphabet dagelijks tientallen voertuigen over heel het land, binnen een tijdspanne van 3 uur. Alle voertuigen uit de kortetermijnvloot zijn standaard uitgerust met gps, bluetooth en all season banden. Complete verzekering en pechbijstand zijn inbegrepen in het aanbod.

AlphaRent biedt een ruime keuze uit 1500 voertuigen, waarvan 50 lichte vrachtwagens.

 

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!