Alphabet verlengt samenwerking met XXImo

Voor het aanbieden van een mobiliteitskaart aan haar klanten in België blijft Alphabet een beroep doen op  XXImo Mobility.

Met de mobility card en app van XXImo kunnen verschillende vormen van zakelijk reizen efficiënt beheerd en betaald worden. Gebruikers kunnen met de kaart onder meer parking, openbaar vervoer, taxi, deelauto’s, scooters en fietsen en carwash betalen. Tanken kan ook bij 98% van de Belgische tankstations. Wagenparkbeheerders ontvangen nadien een factuur met een gedetailleerd overzicht van de verschillende kosten en BTW per gebruiker.

In 2016 startte Alphabet reeds met het aanbieden van de mobility card aan haar klanten om in te spelen op de veranderende mobiliteitsbehoeften. De mobility card maakt integraal deel uit van het product AlphaFlex, waarmee bedrijven verschillende vervoersmiddelen kunnen aanbieden aan hun medewerkers, binnen een voorop vastgesteld budget. Zo kunnen bedrijfswagen, fiets en/of mobility card naadloos met elkaar gecombineerd worden.

“De formule bleek een succes, want de afgelopen jaren kozen verschillende bedrijven ervoor om hun werknemers de mobility card aan te bieden”, aldus Erik Swerts, Managing Director van Alphabet Belgium. “Ook in de toekomst zal Alphabet samenwerken met XXImo om deze mobility card te blijven opnemen in haar mobiliteitsaanbod.”

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!