Benoit Treilhou, nieuwe Country Operations Director van Renault België Luxemburg

Benoit Treilhou wordt per 1 juli tot Country Operations Director van Renault België Luxemburg benoemd. Hij zal aan Jérome Pannaud, Algemeen Directeur Groupe Renault Benelux, rapporteren.

Benoit Treilhou vervangt Olivier Jean die op dezelfde datum benoemd wordt tot COO van ELEXENT. Elexent is een filiaal van Renault S.A.S dat B2B oplossingen aanbiedt op het vlak van oplaadinfrastructuur voor elektrische wagens.

Benoit Treilhou begon zijn professionele carrière in 1998 bij Renault België Luxemburg als Product Manager voor de D/E segmenten. In 2002 verliet hij het Belgisch-Luxemburgse filiaal om over te stappen naar de Commerciële Directie Frankrijk waar hij verschillende functies op zich nam: Manager Verkoop, Verantwoordelijke commerciële animatie, Executief Assistent, Regio Manager voor Parijs en tenslotte Manager elektrische voertuigen voor Frankrijk. In 2013 stapte hij over naar Renault Retail Group als directeur van het filiaal van Boulogne Billancourt, vervolgens als hub directeur van RRG Zürich. En 2019 verliet hij Zwitserland en werd hij benoemd tot Expert Netwerkontwikkeling van Renault China.

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending