Bentley doet zijn intrede in de vloot van Europcar

Bentley Flying Spur

Europcar gaat in zee met Bentley voor de exclusieve verhuur van de Flying Spur V8, de meest recente berline van het prestigieuze Britse merk.

Deze exclusieve berline is voortaan beschikbaar in het ‘Selection’-aanbod van Europcar. Dit premium mobiliteitsaanbod werd in december 2015 gelanceerd, en biedt de klanten een unieke huurervaring en een service op maat: een selectie van exclusieve wagens ; gegarandeerd het gewenste model; een specifieke balie in het agentschap met viponthaal tot bij de wagen; een exclusieve telefonische klantendienst die bijstand levert gedurende de volledige  huurperiode; een netwerk van ‘Selection’-agentschappen bij de voornaamste luchthavens en treinstations in de Europese landen waar de groep actief is; een specifiek digitaal platform met gedetailleerde informatie over elk van de aangeboden modellen en de mogelijkheid om een zoekopdracht in te voeren per modeltype, merk of verhuuragentschap.

De Flying Spur wordt aangedreven door een 4-liter V8 maar heeft door zijn uitschakelbare cilinders toch een autonomie van 840 km.

 

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!